top billede

Advokaterne Dyrberg & Partnere A/S

Hos Dyrberg & Partnere A/S dækker vi bredt - både juridisk og geografisk
...men vi har vores udgangspunkt i Hjørring og omegn. Vi rådgiver såvel private som erhvervskunder og bestræber os altid på at give vores kunder en kvalificeret og realistisk rådgivning, der naturligvis er tilpasset den enkelte kunde og dennes problemstilling.

Virksomheden blev etableret i 1991, og vores mangeårige erfaring kommer kunderne tilgode i vores bestræbelse på at yde den bedst tænkelige rådgivning.

Fundamentet i Dyrberg & Partnere A/S
Dyrberg & Partnere A/S er baseret på, at nedenstående grundelementer er forudsætningen for et succesfuldt samarbejde med vores kunder.

  • Tryghed: Det er vigtigt, at vores kunder føler sig trygge, når de skal samarbejde med os. Den tryghed søger vi at skabe gennem en personlig og uformel dialog.

  • Tillid: Vores kunder skal have tillid til os. Både som advokater og mennesker. For os er kunden ikke et sagsnummer men en person med en presserende problemstilling. Vi går derfor ind i en sag med interesse, engagement og motivation.

  • Kvalitet: Vi tilstræber at yde den mest kvalificerede rådgivning til vores kunder. Sådan sikrer vi, at vi gør en forskel for kunden, og at problemet bliver løst på bedst mulig vis.

  • Handling: Det er afgørende, at kunden kan se handling fra vores side. Processen skal være fremadrettet og have er klart mål. Kun derved bliver alle tilfredse.